Συμμετοχή σε δρομικούς αγώνες σε Νέα Σμύρνη & Καλλιθέα

Share This Post

Ήταν μεγάλη τιμή και χαρά το γεγονός ότι παραβρεθήκαμε παρέχοντας τις υπηρεσίες μας σε δυο από της μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις των Νοτίων προαστίων, τον 6ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης και το 7ο Kallithea Night Run.

Παρείχαμε φυσιοθεραπευτικές υπηρεσίες αποκατάστασης στους αθλητές που συμμετείχαν στον αγώνα. Αισθανθήκαμε μεγάλη χαρά που βοηθήσαμε στην αποκατάσταση τους και αναμένουμε τους επόμενους αγώνες!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο νέας Σμύρνης, τον Προέδρου του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού Νέας Σμύρνης, Βαγγέλη Χατζατουριάν για την εμπιστοσύνη προς το κέντρο φυσικοθεραπείας μας και για την άψογη συνεργασίας μας.

Επίσης τον δήμο Καλλιθέας και τον Φιλαθλητικό Σύλλογο Καλλιθέας για την εμπιστοσύνη και την πρόσκληση να βρεθούμε στην γραμμή του τερματισμού και να χαρούμε όλοι μαζί αυτήν την διοργάνωση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον χορηγό μας και συνεργάτη μας Καλούσο Θεόδωρο (ΚΑΛΟΥΣΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ) για την παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού και την υποστήριξη του και στους δυο αυτούς δρομικούς αγώνες.

More To Explore

Call Now Button